De Blije Doos Ontvang Je Gratis Als Zwangere Vrouw

Ben je zwanger? Vraag dan gratis het WIJ cadeaupakket aan en ontvang o.a. de blije doos met leuke cadeaus voor moeder en kind

De blije doos ontvangenHet gratis WIJ cadeaupakketmet o.a. de blije doos en het ‘WIJ Jonge Ouders’ magazine, is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap. Het WIJ cadeaupakket is gratis aan te vragen en bestaat uit leuke en handige cadeaus voor moeder en kind.

Dit vind je in het cadeaupakket:

  • De blije doos met een waarde van ongeveer € 45 aan producten en € 155 aan waardebonnen. Je vindt er producten van o.a. Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer!
  • Het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en de eerste maanden na de geboorte. Dit is het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van een 8.1!
  • Gratis mutsje met de naam van je toekomstige kindje
  • Magazine specials “Eén Jaar!” en “Peuter / Kleuter”
  • Relevante nieuwsbrieven en updates over je zwangerschap

Het WIJ pakket inclusief de blije doos aanvragen

Wij magazine met de blije doosNa je inschrijving op de site via onderstaande link krijg je, enkel wanneer je echt een zwangere vrouw bent, het magazine WIJ Jonge Ouders thuis gestuurd en je ontvangt een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze.

Vraag het gratis Wij cadeaupakket inclusief de blije doos nu aan via onderstaande link:

> Ontvang nu hier gratis het WIJ cadeaupakket met de blije doos